На Березівщині чоловік викрав у сусідки нутрій, щоб пригостити товаришів

08 Березня 2024, 13:34
Нутрія 202
Нутрія

Викрав у сусідки нутрій, щоб пригостити товаришів: поліцейські оперативно встановили зловмисника. 

Правопорушнику повідомили про підозру. Йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена чинним законодавством за крадіжку. Про це інформують у поліції Одещини. 

Подія сталася в одному із сіл Березівського району. Виявивши відсутність тварин у розпліднику, потерпіла звернулася до територіального підрозділу поліції. 

Вже наступного дня правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний сусід заявниці. Чоловік запросив до себе на застілля гостей, а коли частування на столі закінчилося, він вирішив не витрачатися на продукти і пішов до сусідки на город, де вона у спеціальній ямі розводить нутрій. Викравши трьох дорослих вгодованих тварин вагою близько п'яти кілограмів кожна, вдома забив їх, приготував та пригостив товаришів.

Своїми протиправними діями зловмисник спричинив потерпілій матеріальний збиток у сумі понад дві тисячі гривень. У скоєному він зізнався.

«Зібравши достатньо доказів злочинних дій фігуранта, ми під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Згідно з частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024